Deltagere i projektet

I er en lang række spændende virksomheder, som deltager i projektet og som er på forskellige stadier på bæredygtighedsrejsen.

 

Herunder en liste over de virksomheder, som deltager i projektet:

 

 

ABAS Miljøservice

ABAS er et non-profit-selskab, der er skabt af autobranchen hvis formål er at sikre dine og miljøets interesser bedst muligt.
ABAS Miljøservice har siden 1989 indsamlet farligt affald i Danmark. Virksomheden tilbyder totalløsninger og har markedets mest sikre containere og tanke til opbevaring af farligt affald.

www.ABAS.dk

abas_logo_ny
Baby Dan A/S

Baby Dan er en dansk virksomhed, som producerer og leverer sikkerhedsprodukter, tekstiler og møbler og meget andet udstyr til børn i alderen 0-5 år. Baby Dan beskæftiger 110 medarbejdere og eksporterer mere end 90% af produktionen, er ISO 14001 miljøcertificerede og medlem af Global Safety Cooperation.

www.babydan.dk

Borum industri logo
Borum Industri A/S

Borum Industri A/S har til huse i industrikvarteret i Hadbjerg lige uden for Hadsten. Borum Industri udvikler, producerer og sælger vejstribemaskiner til kunder over alt i verden. Produkterne er kendetegnet ved at være af høj kvalitet, driftssikre for kunden samt innovative. Borum Industri har cirka 35 medarbejdere, og besidder et højt kompetenceniveau inden for produktudvikling, produktion og salg. Borum Industri har datterselskaber i Tyskland og Chile med lokale medarbejdere.

www.borum.as

bd13-babydan-logo-new
City Group A/S

City Group er en topmoderne lakeringsvirksomhed beliggende i Middelfart som er blandt de førende i Danmark inden for industrilakering, autolakering samt brandisolering af bygninger. City Group blev etableret i 1976, og er dermed en af Danmarks ældste og mest erfarne virksomheder inden for autolakering og industrilakering med fire årtiers erfaring inden for området.

www.citygroup.dk

city group logo
Conlan

Conlan arbejder med digital adgangskontrol. Virksomheden leverer komplette adgangssystemer og del-elementer til større sikkerhedsløsninger til sikkerhedsbranchen, offentlige institutioner, erhvervslivet og private.

www.conlan.dk

conlan logo
CXPower ApS

CXPower ApS (forkortelse for Fællesskabet eXtended Power) er en organisation som blev grundlagt i Danmark i 2014 med en vision om at skabe lokale og decentrale energiløsninger, der også er kommercielt bæredygtige.

www.cxpower.com

Daka Denmark A/S

Daka er en del af den internationale markedsførende SARIA koncern, og producerer kvalitetsingredienser til fødevarer, dyrefoder, akvakultur, industriel anvendelse, energisektoren og landbrugssektoren. Daka udbyder endvidere en lang række serviceydelser til landbrugssektoren og fødevareindustrien.

www.daka.dk

daka logo
Danepork A/S

DanePork er et selvstændigt, privatejet svineslagteri med 150 ansatte, beliggende mellem Vejle og Billund. Virksomheden leverer primært sine produkter til det danske marked, men sælger også til eksportmarkeder.

www.danepork.dk

danepork logo
Dansk Affald

Dansk Affald er en fælleskommunal affaldsvirksomhed med det primære formål at formidle, behandle og afsætte genanvendelige affaldsressourcer for sine kunder under hensyntagen til miljø, klima og økonomi.
Selskabet er ISO 14001 certificeret på miljø og OHSAS 18001 certificeret på arbejdsmiljø, og arbejder løbende på at øge genanvendelsen af affaldsressourcer gennem øget teknologianvendelse.

www.danskaffald.dk

Dansk_affald_logo
Dechra Veterinary Products A/S

Dechra udvikler, producerer og sælger receptpligtige læge- og plejemidler til kæledyr og produktionsdyr. Virksomheden ligger i Uldum og har 60 ansatte, og er en del af det internationale firma Dechra Pharmaceuticals PLC.

www.dechra.dk

deltagere-i-BISMV
DEDENROTH

DEDENROTH laver moderne tøj til udendørsbrug i det unikke økologiske materiale Ventile®. DEDENROTH’s design er baseret på pasform samt funktionalitet som kan bruges i de mest barske forhold verden over, men som samtidig er skræddersyet til vor tids kræsne forbruger.

Dedenroth logo
Elplatek A/S

Elplatek A/S tilbyder avanceret galvanisk overfladebehandling som underleverandør til telecom- , medico- og elektronik industrien. Elplatek A/S har produktion på 2 fabrikker i henholdsvis Espergærde og Horsens, som i tæt samarbejde leverer behandlinger tilpasset vore kunders behov.

www.Elplatek.dk

elplatek logo
Eltwin A/S

Eltwin udvikler, producerer og sælger elektronikkomponenter til automation. Virksomheden er specialister inden for hastighedsregulering af AC og DC-motorer samt elektroniske styringer.
Eltwin har base i Risskov ved Aarhus og beskæftiger ca. 100 medarbejdere.

www.Eltwin.dk

eltwin logo
Fletco Carpets A/S

Fletco Carpets producerer heldækkende tæpper til såvel boliger som erhvervsmarkedet. Fletco Carpets har base i Bording i Midtjylland, hvor produktionen foregår på egen fabrik. Foruden det danske marked, eksporterer virksomheden også til europæiske lande, heriblandt Tyskland, Norge, Sverige, Schweiz, Østrig, Storbritannien og Holland.

www.fletcocarpets.dk

flecto logo
Fraster ApS

Fraster er et tæppeskrædderi beliggende i Silkeborg, som leverer eksklusive og individuelt tilpassede tæppe- og tekstilløsninger. Fraster har i deres produktion fokus på det gode håndværk, kvalitet og design som siden virksomheden blev dannet i foråret 1993, har været de bærende elementer i udviklingen.

www.fraster.dk

imageedit_3_7353140454
Frilunds Teknik

Frilunds Teknik beskæftiger sig med alle tekniske opgaver der kan relateres til maskinteknik eller uorganisk kemi. Herudover rådgiver virksomheden også andre virksomheder på en lang række områder, fx inden for opfindelser og patenter, materialevalg ved konstruktion, procesdesign mm.

www.frilunds.com

frilunds teknik
GKN Wheels Nagbøl A/S

GKN Wheels fremstiller og sælger hjulfælge til landbrugs- og entreprenørmaskiner. Virksomheden er beliggende i Lunderskov kommune, vest for Kolding og beskæftiger ca. 300 medarbejdere i Nagbøl. GKN Wheels er en del af den engelske industrikoncern GKN. GKN har på verdensplan en omsætning på ca. 50 mia. DKK og ca. 49.000 ansatte, der bl.a. producerer komponenter til bilindustrien, helikoptere, telefonbokse m.m.

www.gkn.com

GKN Wheels logo
HL-Repro A/S

HL-Repro A/S er en grafisk virksomhed, beliggende i Hedensted som producerer flere forskellige former for trykemner som bruges i food- & non-food industrien over hele verden.

www.hl-repro.dk

hl-repro logo
Iso Paint A/S

Iso Paint Nordic A/S fra Lunderskov udvikler og producerer avancerede malingprodukter. Virksomheden har mere end 45 års erfaring med at udvikle, producere og markedsføre tagmaling, facademaling og imprægnering.

www.isopaint-tagmaling.dk

isopaint logo
Kromann Connect

Kromann Connect er et professionelt konsulenthus med fokus på rekruttering af de bedste jobkandidater til sine kunder, primært på direktør-, ledelses- og specialistniveau. Samtidig hjælper Kromann Connect også med fastholdelse af medarbejdere, herunder lederudvikling, organisationsudvikling, seminar, event etc.

www.kromann-connect.dk

kromann-connect logo
Landbrugsrådgivning Syd

Landbrugsrådgivning Syd I/S er et rådgivningsselskab dannet af Familielandbruget Sydvest, Fyns Familielandbrug, Sønderjysk Familielandbrug og Vejle Amts Familielandbrug. Formålet med vores virksomhed er at kunne yde regnskabs – og rådgivnings assistance til medlemmer af foreningerne og andre kunder der ønsker at benytte os.

www.lrs.dk

Landbrugsrådgivning Syd logo
Logistikkompagniet

Logistikkompagniet er leverandør af fleksibel in-house lagerservice, herunder bemandings- og vikarløsninger, fragt + distribution, IT til produktionsoptimering, lagerindretning og meget mere. Virksomheden blev stiftet i september 2009 og er beliggende i Greve.

www.logistikkompagniet.dk

logistikkompagniet logo
Message Earth

Message Earth er en dansk virksomhed som tilbyder bæredygtige lykønskningskort, notesbøger og plakater.
I samarbejde med en række talentfulde partnere, er virksomheden specialiseret i produktion af danske kvalitetsprodukter inden for det grønne papirsegment.
Message Earth er for dem der elsker dansk design og på samme tid ønsker at sende kærlige tanker til vores jord.

www.MessageEarth.dk

Message Earth logo
Metalpres, Haarby A/S

Metalpres Haarby A/S er en seriøs totalleverandør med varmpresning af metaller, normalt messing, kobber og aluminium, samt bearbejdning som speciale. En erfaren og engageret medarbejderstab har siden firmaet blev startet i 1979 været med til at sikre Metalpres Haarby A/S en plads blandt Nordeuropas mest betydende varmpresserier.

www.metalpres.dk

metal pres logo
Middelfart Sparekasse

Middelfart Sparekasse er et pengeinstitut med afdelinger fordelt på Fyn og Jylland.
Middelfart Sparekasse er en selvejende institution og garantsparekasse med ca. 14.000 garanter, der aktivt arbejder på at udvikle det samfund, den er en del af.
Sparekassen er kendt for sin ledelsesstil og værdier, der har ligget til grund for, at pengeinstituttet gennem flere år har ligget blandt Danmarks bedste arbejdspladser og Europas bedste finansielle arbejdsplads i 2007.

www.midspar.dk

Middelfart_Sparekasse_logo
MV-Tryk A/S

MV-Tryk er et trykkeri som løser opgaver fra design og tryk af billetter og visitkort til postomdelte tryksager og kunstplakater. Virksomhedens kerneydelse er høj faglig forståelse for opgaven og i dialog med kunden at finde den bedste løsning.

www.mvtryk.dk

mv-tryk logo
Navergruppen A/S

Virksomheden har gennem 20 år været leverandør af godt håndværk og er vokset støt og roligt, til nu at være den største specialleverandør indenfor produkter i kobber og zink til tag og facade.

www.navergruppen.dk

Naver gruppen logo
Nordic Overfladebehandling A/S

Nordic Overfladebehandling A/S er en fusion mellem to overfladebehandlingsvirksomheder; El-zink og Gelsted Galvano Industri.
Virksomheden er en af Danmarks mest fleksible virksomheder inden for overfladebehandling, og kan levere en meget bred vifte af kvalitets behandlinger inden for området.

www.nof.dk

Nordic Overfladebehandling logo
Nordvand A/S

Nordvand A/S er en forsyningsvirksomhed som står for vandforsyningen og håndtering af spildevand i Gentofte og Gladsaxe Kommuner, der omfatter i alt 140.000 forbrugere.
Virksomheden leverer drikkevand til yderligere 60.000 forbrugere gennem lokale vandselskaber i Hørsholm, Lyngby-Tårbæk og Fredensborg kommuner og driver og vedligeholder fire vandværker og 28 kloakpumpestationer.

www.nordvand.dk

Nordvand logo
Ranlev Industri Automation

Ranlev Industri Automation er en virksomhed beliggende i Kolding, som tilbyder udførsel af alt arbejde inden for Automation-området til industrien.

www.ranlev.dk

Ranlev Industri Automation logo
Rotpunkt Køkken

Rotpunkt er en tysk familieejet virksomhed der producerer høj kvalitets køkkener med den nyeste produktionsteknologi.
Virksomheden, som blev etablerede i 1930’erne i Bünde i Tyskland, startede oprindeligt som producent af cigarkasser efterfulgt af trælegetøj og sy-bokse.
Efter krigen besluttede firmaet at gå ind i køkken branchen og begyndte at producere køkkener under navnet Rotpunkt Küchen.
Hovedkontoret for Rotpunkt Skandinavien er placeret i forbindelse med Rotpunkt Køkken butikken i Kolding.

www.rotpunkt.dk

 Rotpunkt Køkken logo
R2 Agro A/S

R2 Agro leverer produkter og løsninger til agro-industrien. Selskabet har til huse i Hedensted, hvor en flok dedikerede medarbejdere brænder for at gøre virksomheden til den foretrukne samarbejdspartner inden for agro-industrien.

www.r2agro.dk

r2agro logo
Skjern Papirfabrik A/S

Skjern Papirfabrik er en make-to-order producent med mere end 40 års erfaring. Virksomhedens primære produkter er paprør og slanger, liner og papir, som leveres som halvfabrikat til videre forarbejdning.
Høj kvalitet, fleksibilitet og levering til tiden udgør nogle af de grundlæggende elementer i virksomhedens kundeservice politik.

www.SkjernPaper.com

Skjern Papirfabrik logo
Spectre

Spectre er en Skandinavisk virksomhed med et positivt syn på den menneskelige natur.
Spectre tilbyder en bred vifte af tøj til udendørssport industrien, såsom fleecejakker og andre fleecetoppe, softshell jakker, teknisk t-shirts og undertøj og tilbehør.

www.Spectre.dk

spectre logo
Springbræt

Springbræt er en del af den alment velgørende fond Dansk Råstof. Springbræt hjælper vi både ledige borgere tilbage til arbejdsmarkedet og yder socialfaglig bistand til virksomheder med at fastholde udsatte medarbejdere.

www.springbraet.dk

springbræt logo
Steel-Tech ApS

Steel-Tech ApS arbejder bl.a. med korrosionsbeskyttelse af stål, nulstilling af beholdere og udstyr inden for den medicinske industri samt rådgivning og konsulentbistand inden for rustfrit stål og nikkellegeringer. Det er Steel-Tech ApS’s grundfilosofi at bevare miljøet ved gennem en målbevidst indsats at forhandle, udvikle og anvende produkter og processer, der tager hensyn til miljø- og arbejdsmiljøforhold.

www.steel-tech.dk/

steel-tech
SurfaceTechnic ApS

Surface Technic er en professionel totalleverandør af udstyr til moderne overfladeteknik. Virksomheden er leverandør af såvel reservedele som blæsemidler. Derudover tilbyder virksomheden også service og reparation inden for området, ligesom virksomheden deltager i projektudarbejdelse, hvor den yder kompetent rådgivning.

www.surfacetechnic.dk/

SurfaceTechnic logo
The Organic Company

The Organic Company er et dansk designfirma, som laver boligtilbehør fra 100% GOTS (Global Organic Textile Standard) certificeret økologisk bomuld.
Virksomhedens designfilosofi er baseret på simpel skandinavisk æstetik med fokus på funktion og kvalitet.

www.theorganiccompany.dk/

the organic company logo
Wehlers

Wehlers er et bæredygtigt alternativ indenfor design møbler og brugskunst. Alt er produceret med respekt for natur og mennesker, uden at gå på kompromis med design og kvalitet.
Wehlers vision er, at være det mest ansvarlige og bæredygtige møbelbrand i Europa.

www.wehlers.com

wehlers logo
To Top