Nyheder

 

Video fra afslutningskonference

For knap to år siden indledte 39 SMV’er et forløb i projektet ”Bæredygtighed hos SMV’er”, som dels skulle belyse virksomhedernes modenhed og tilgang til bæredygtighed i en forretningsmæssig sammenhæng, dels skulle styrke deltagernes færdigheder i at skabe forretning med bæredygtighed.

 

Konferencen der afslutter projektet er afholdt med inspirerende indlæg og spændende deltagere. Se denne lille vox-pop om hvad det går ud på.

 

 

Se flere videoer fra projektet her

Workshop og nytårsmøde

Den 28. januar afholdt vi det første fællesmøde og workshop for alle projektdeltagere. De deltagende virksomheder havde en spændende eftermiddag med fokus på videndeling, inspiration og netværk – naturligvis med bæredygtighed hos SMV’er som omdrejningspunkt.

 

Virksomhederne blev desuden præsenteret for de første resultater af interviewanalysen og arbejdede sig med udgangspunkt heri, nærmere ind på en fælles forståelse af bæredygtighed i en forretningsmæssig sammenhæng.

 

P1120522                  P1120814

 

Projektvideoer

Nedenfor kan du se de projektvideoer som Industrisamarbejdet har udviklet i forbindelse med projektet.

 

Gratis viden om bæredygtighed for MMV’er

En sund virksomhed er bæredygtig, mener Metalpres Haarby A/S. Virksomheden deltager i et projekt om CSR for mindre- og mellemstore virksomheder for at blive klogere og netværke med andre industrivirksomheder.

 

Klik her for at læse mere.

 

Kom til informationsmøde

Som deltager i projektet får du en oplagt mulighed for at få belyst potentialet i at arbejde med bæredygtighed som vækstparameter.

 
Du inviteres hermed til informationsmøde, hvor du vil få et hurtigt indblik i hvordan man kan arbejde med CSR som forretningsdisciplin samt en præsentation af projektet.

 

Infomøde i Kolding d. 1 juni 2015 kl. 15-16tilmeld dig her

 

Infomøde i Vejle d. 2 juni 2015 kl. 8.00-9.00tilmeld dig her

To Top